Er komt heel wat kijken bij de organisatie van wedstrijden

Ook voor de organisatie van wedstrijden geldt een goed begin is het halve werk. Het begin in het geval van wedstrijdorganisatie begint al bij het opgeven van de wedstrijden bij de KNHS, afhankelijk van de discipline gaat dat rechtstreeks bij de KNHS of via de Regio's c.q. Districten / Gewesten. Als de wedstrijddata definitief zijn zal er een vraagprogramma moeten worden ingediend, na goedkeuring promoten via de bekende kanalen, officials uitnodigen, vrijwilligers uitnodigen, inschrijvingen verwerken, startlijsten maken en plaatsen, jury's en vrijwilligers informeren, etc., etc. Als dit "begin" allemaal goed geregeld is zal de wedstrijddag zelf zonder problemen en stress verlopen, u als vereniging/wedstrijdsecretariaat kan dan net als de ruiters genieten van een ontspannen, gezellige en goed georganiseerde wedstrijddag waardoor de ruiters u bij een volgende wedstrijd ook weer weten te vinden.

Vandaag de dag is er bij veel verenigingen een gebrek aan vrijwilligers en dat is ontzettend jammer, vele handen maken immers licht werk en dat is ook bij wedstrijden en alles er omheen zo. Gelukkig is er iemand die juist alle voorbereidingen van het hele wedstrijdgebeuren erg leuk vindt en dat dan ook graag voor u wil doen. Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend mailen naar een van de onderstaande mailadressen.

 
 

| 2401 GM Alphen aan den Rijn | +31618404034/+31613053665 | dejongswedstrijdsecretariaat@outlook.com / djws_aadr@outlook.com |